divendres, 16 de setembre del 2016

AVISOS IMPORTANTS

Missa pels Difunts: tindrà lloc el proper dissabte 24 de setembre a les 12 h, a l'església "vella" del barri de Sant Pere, tal com és tradicional. Esperem la vostra assistència. 

Festa del Patró: dimecres, 28 de setembre, a les 20 h, per celebrar Sant Faust, Missa a l'església parroquial, concelebrada i amb organista. En acabar coca i vi bo per a tothom. Esteu convidats!

Aplec de Cabanyes: enguany els organitzadors han decidit no celebrar-la, per la qual cosa no hi haurà la Missa habitual de Sant Cebrià.

Consell Parroquial: es va celebrar a la rectoria el passat dilluns dia 12. Es van tractar diversos temes d'actualitat parroquial. El proper Consell se celebrarà el dilluns 12 de desembre a les 21 h 15'. 

Esplai infantil Petjada: l'esplai parroquial començarà el curs el proper dissabte 1 d'octubre a la rectoria, a les 16 h. Poden assistir tots els nens i nenes que vulguin de 5 a 16 anys. Si esteu interessats, contacteu amb Laura Roca a l'e-mail: esplaiparroquialpetjada@gmail.com. Tenen pàgina de facebook.