dimarts, 18 de juny del 2019

NOTÍCIES I AVISOS DE CARA A L'ESTIU

Despatx parroquial,
Es comunica que no hi haurà despatx parroquial el mes d’agost, Si es vol comentar algun assumpte al mossèn, es pot fer abans o després de les Misses. També es pot trucar a Mollet, 93 593 00 69.

Festa Major d’Estiu
La parròquia participarà fent un repic de campanes i aquestes misses: Dissabte 27 de juliol, 19 h, Missa pels difunts santfostencs. / Diumenge 28 de juliol, 10 h 45’ Missa en la qual encomanarem el poble a Sant Faust (antiga Missa de Vot de Poble, dedicada a l’Immaculat Cor de Maria).
 
Festa de l’Assumpció (Mare de Déu d’Agost)
Dijous 15 d’agost, Missa a les 10 h 45’, Missa de vigília el dia anterior.  

Millores per al Dia de la Parròquia
Enguany i com a millora per al dia de la Parròquia, es volen canviar tres finestres de la rectoria, que ja estan molt velles: les dues del menjador i la d’una petita sala de reunions. El seu cost seria de 2650 €. Esperem de la vostra generositat per a poder fer front a aquestes despeses.

Festa de Sant Cebrià / Missa de Cabanyes: missa i dinar
Diumenge 15 de setembre, Missa a Cabanyes a les 12 h, i després un dinar de germanor, en concret una paella, begudes i postres. Import tiquet: 10 €. Es podran adquirir a l’hora de les misses i de despatx. Se suprimeix la Missa de les 10.45 h d’aquell dia.

Consell parroquial
Es va reunir el dilluns 10 de juny, presidit per Mn. David Abadias, rector, i Mn. Narcís Puig, vicari. Es va fer un repàs al trimestre anterior i es van tractar diversos temes com l’estat de l’economia, les obres a fer a Cabanyes, les festes Major i la de Sant Cebrià o la pastoral de la salut. La propera reunió serà el dia 23 de setembre, a l’hora habitual de les 21 h 15.
 
Full parroquial
S’ha decidit fer un full parroquial setmanal amb notícies de la nostra parròquia i de la de Mollet. Continuarà havent-hi el full trimestral que es fa després de les reunions del Consell Parroquial.

Catequesi de la primera comunió
Els interessats es poden adreçar al despatx parroquial de Mollet per apuntar-hi els nens i nenes, tot i que la catequesi es farà a Sant Fost.

Esplai “Petjada” / Colònies d’estiu
L’esplai parroquial organitza unes colònies d’estiu de l’1 al 5 d’agost al Puig de Balenyà. S'hi poden apuntar tots els nens que vulguin, tot i no ser de l’esplai. Podeu contactar amb la Laura Roca o també al correu electrònic esplaiparroquialpetjada@gmail.com.                                                                       
Campanya de recaptació de fons per fer obres a Cabanyes
La Parròquia ha endegat una campanya de recaptació de fons per a fer obres de reparació i restauració de Cabanyes, en concret posar un contrafort de pedra i una bancada per reforçar els fonaments a la paret sud. Aquestes obres s’han de fer per aturar el desviament d’aquesta paret, que està provocant una esquerda a la façana. El pressupost puja a 42.350 €. 

Es poden fer aportacions úniques o també aportacions o subscripcions periòdiques (mensuals, bimensuals, trimestrals, etc.). Parleu amb els mossens o amb els membres del Consell Parroquial. També s’ha començat una campanya per captar donatius d’empreses.