dimecres, 5 de setembre del 2018

NOTÍCIES DE SETEMBRE

El mes de setembre tindran lloc aquestes celebracions:
 
FESTA DE CABANYES: diumenge 16 de setembre a les 12 h Missa a l'ermita romànica en honor de Sant Cebrià. A les 11 h 30' sortiran de la plaça de l'església de Sant Fost diversos cotxes que portaran als que vulguin anar i no tinguin cotxe. No obstant, es recomana que la gent que pugui hi vagi caminant deixant els seus cotxes o bé al cementiri o bé a can Torras. Després de la missa hi haurà un aperitiu de germanor. Organitza la Parròquia de Sant Fost. Cal advertir que aquell dia se suprimirà la missa habitual de les 10 h 45'.
 
MISSA PELS DIFUNTS DEL POBLE: tindrà lloc molt probablement el dissabte 22 de setembre a les 12 h a les ruïnes de l'antiga església de Sant Fost, al carrer de Sant Pere, davant de Can Torrens. S'ha hagut d'avançar a aquest dia perquè el 29 el bisbe fa una visita a Mollet, i els mossens no poden estar a  Sant Fost.
 
FESTA DE SANT FAUST: divendres 28 de setembre a les 20 h, celebració solemne de la missa en honor del patró de la parròquia, Sant Faust màrtir, amb assistència del rector i vicari, i diversos sacerdots de l'arxiprestat. Seguidament, com és tradicional, coca i vi bo a la sortida de l'església. Us convidem a assistir a aquestes entranyables i tradicionals celebracions.  
 
Altres avisos i notícies:
 
CATEQUESI PARROQUIAL: enguany es recupera la catequesis per als nens que vulguin fer la primera Comunió la propera primavera. Els interessats s'han de posar en contacte amb Mn. Narcís en horaris de despatx parroquial (divendres de 20 a 21 h) o a les hores de les misses.
 
ESPLAI PETJADA: a l'octubre reprendrà les seves activitats, els pares interessats en apuntar llurs fills, que es posin en contacte amb els responsables de l'Esplai (tenen facebook) o amb la parròquia.
 
CONSELL PARROQUIAL: S'ha celebrat el 4 de setembre, el proper serà el dilluns 10 de desembre. En aquestes reunions els mossens i un consell de feligresos tracten diversos temes sobre el funcionament de la nostra parròquia.