dimecres, 13 de juny del 2018

NOTÍCIES I AVISOS DE CARA A L'ESTIU

Despatx parroquial,
Es comunica que, com és habitual, no hi haurà despatx parroquial els mesos de juliol i agost, però sí el primer divendres de juliol (dia 6) i l’últim d’agost (dia 31). Si es vol comentar algun assumpte al mossèn, es pot fer abans o després de les Misses. També es pot trucar a la rectoria de Mollet: 93 593 00 69.

Festa Major d’Estiu
La parròquia participarà fent un repic de campanes i aquestes misses: Dissabte 28 de juliol, 19 h, Missa pels difunts santfostencs. / Diumenge 29 de juliol, 10 h 45’ Missa en la qual encomanarem el poble a Sant Faust (antiga Missa de Vot de Poble, dedicada a l’Immaculat Cor de Maria).
 
Festa de l’Assumpció (Mare de Déu d’Agost)
Dimecres 15 d’agost, Missa a les 10 h 45’, Missa de vigília el dia anterior, dilluns.

Un diumenge sense Missa: 26 d’agost
Es comunica a tots els feligresos que l’últim diumenge d’agost, el dia 26, no hi haurà Missa, perquè ha estat impossible fer les combinacions pertinents. És un fet excepcional d’aquest any.

Festa de Sant Cebrià / Missa de Cabanyes: celebració especial
Diumenge 16 de setembre, Missa a Cabanyes a les 12 h, i després un piscolabis de germanor, que voldria ser l’inici d’un aplec parroquial. Se suprimeix la Missa de les 10.45 h d’aquell dia. Les persones que no tinguin cotxe poden anar a les 11 h 30 a la plaça de l’Església i diversos membres del Consell Parroquial les portaran en els seus vehicles cap a Cabanyes.

Economia parroquial / Nou compte corrent de la Parròquia
Els deutes es van pagant, però encara queden alguns de pendents, com són 2000 euros de les obres fetes pels paletes a l’església o la reparació de la porta exterior de la sagristia. Tots els donatius possibles seran ben rebuts . Es fa saber també que la Parròquia té un nou compte corrent a Caixa Banc. Les persones que fan aportacions periòdiques al Fons Comú de la Parròquia han de comunicar aquest nou compte als seus respectius bancs. Gràcies!

Catequesis de la primera comunió

El proper curs es recuperarà la catequesi a la parròquia de Sant Fost per als nens i nenes que volen fer la Primera Comunió. Al setembre ja es donarà més informació, però es pot avançar que la catequesi es farà cada dimarts a les 6 de la tarda, a partir del mes d'octubre.

Consell parroquial
Es va reunir el passat dilluns 11 de juny, presidit per Mn. David Abadias, rector, i Mn. Narcís Puig, vicari. Es va fer un repàs al darrer trimestre i es van comentar les activitats de cara els propers mesos, així com diversos aspectes de l’economia i vida parroquial. La propera reunió serà el dia 3 de setembre, a l’hora habitual d’un quart de 10 del vespre.

Esplai “Petjada” / Colònies d’estiu
L’esplai parroquial organitza unes colònies d’estiu de l’1 al 5 d’agost a Fogars de la Selva (Can Ramió), es poden apuntar tots els nens que vulguin, tot i no ser de l’esplai. Podeu contactar amb la Laura Roca o a: esplaiparroquialpetjada@gmail.com.